PVC Vloer

Bent u op zoek naar een vloer die geluiddempend werkt, warmte absorbeert en geschikt is voor vloerverwarming? Overweeg dan een PVC vloer. PVC vloeren hebben een lange levensduur en zijn tegenwoordig nauwelijks van echt hout te onderscheiden.

Get in touch  
/ 01

Wat is een PVC vloer?

Een PVC vloer is een houtvrije vloer. Deze vloer wordt gemaakt van kunststof en bevat verschillende lagen polyvinylchloride. De vloer is dankzij de huidige technieken bijna niet van een echte houten vloer te onderscheiden.

De voordelen van een PVC Vloer

Duurzaam

Een PVC vloer is een stuk sterker dan laminaat of vloeren van vinyl. De vloer gaat daarom jarenlang mee. De slijtlaag zorgt ervoor dat er nauwelijks grove beschadigingen ontstaan.

Eenvoudig onderhoud

Een PVC vloer heeft een glad oppervlak en kan goed tegen vocht. Onderhouden kan eenvoudig door regelmatig te stofzuigen of dweilen zonder reinigingsmiddel. Uiteraard kunt u de vloer wel onderhouden met speciale reinigingsmiddelen.

Geluiddempend

PVC vloeren staan er om bekend zeer geluiddempend te werken. Wanneer u in een tussenwoning woont is deze vloersoort dus erg geschikt. De vloer moet minimaal 10 decibel kunnen dempen. Vraag daarom altijd na bij de Vereniging Van Eigenaren (VVE) of de vloer gelegd kan worden.

Vloerverwarming mogelijkheden?

Moet uw nieuwe vloer geplaatst worden over vloerverwarming? Dan kunt u over het algemeen toch beter kiezen voor PVC vloeren. Dit komt doordat de ondervloer van laminaat vaak een isolerende werking heeft waardoor de vloerverwarming niet optimaal werkt. Voor laminaat kunt u wel speciale, dunnere ondervloeren aanschaffen waardoor plaatsing op vloerverwarming mogelijk is. Bent u dus op zoek naar een ideale oplossing voor plaatsing op vloerverwarming? Dan adviseren wij een PVC of houten vloer boven laminaat.

De prijs van een PVC vloer?

De prijs van de vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. Het leggen van een PVC vloer is daarom echt maatwerk. Wij stellen graag vrijblijven een offerte op die u inzicht geeft in het volledige kostenplaatje.

Get in touch  
/ 02

Ruime keuze

Alle PVC vloeren hebben een eigen uitstraling en de keuze is enorm.
Graag komen wij bij u op locatie langs om het juiste Patroon uit te zoeken.
/ 03

Ontvang een gratis offerte

We streven er naar om u binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel te sturen

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.