PU Gietvloer

De PU gietvloer is een kunststof vloer gemaakt van polyurethaan, dat met de hand wordt gegoten. Zo krijgt u een mooie strakke vloer die geheel naadloos is.

Neem contact op
/ 01

Wat is een PU gietvloer?

Het materiaal is sterk, elastisch en scheurt niet snel, waardoor het ook zeer geschikt is voor nieuwbouwwoningen en vloerverwarming. Tot slot zijn deze vloersystemen vloeistofdicht en heel makkelijk te onderhouden.

De voordelen van een PU gietvloer

Elastisch

De PU gietvloer is licht elastisch door de combinatie van verschillende elementen waar de vloer uit bestaat. Hierdoor kan de vloer niet uit zichzelf scheuren en is het de vloer geschikt voor verschillende seizoenen. De PU gietvloer is dan ook heel goed te combineren met vloerverwarming.

Duurzaam

PU gietvloeren worden gemaakt enkel het beste materiaal van hoge kwaliteiten en gaat jaren mee. De PU gietvloeren zijn goed belastbaar en verkleuren niet. Wilt u na een aantal jaar toch een andere kleur? Wij kunnen de toplaag schuren en de gewenste kleur aanbrengen.

Waterdicht

PU gietvloeren worden naadloos gelegd en zijn waterafstotend. Dit maakt het makkelijk om de vloer goed schoon te houden. De PU gietvloer is dan ook zeer geschikt in de keuken of badkamer.

De prijs van een PU gietvloer?

De prijs van de vloer is onder andere afhankelijk van de oppervlakte van de vloer en van de moeilijkheid van het leggen. Het gieten van een PU gietvloer is daarom echt maatwerk. Wij stellen graag vrijblijven een offerte op die u inzicht geeft in het volledige kostenplaatje.

Neem contact op
/ 02

Ruime keuze

PU gietvloeren zijn in alle RAL en NCS kleuren mogelijk. Graag komen wij bij u op locatie langs om de juiste kleur uit te zoeken.
/ 03

Ontvang een gratis offerte

We streven er naar om u binnen 24 uur een op maat gemaakt voorstel te sturen

Your message has been submitted.
We will get back to you within 24-48 hours.
Oops! Something went wrong.