Over ons

Intense Gietvloeren is een ervaren vakspecialist op het gebied van gietvloeren.

/ 01

Waar wij voor staan!

De persoonlijke aanpak van Intense Gietvloeren, de liefde voor het vak en het werken met vast personeel resulteert in een exclusieve werkwijze. Zowel kwaliteit als een goede service vinden wij vanzelfsprekend en daarom heeft Intense Gietvloeren het gehele traject, van werkbezoek tot oplevering, geheel in eigen beheer.
Wij begrijpen dat u niet altijd tijd heeft om naar onze showroom te komen een afspraak bij u op locatie verzorgen wij uiteraard ook graag.

/ 02

Keuzes, keuzes!

Intense Gietvloeren biedt een groot assortiment aan vloersystemen. Goed advies is daarbij van groot belang, want de keuze voor een nieuwe vloer is een duurzame keuze. Onze expertise stelt ons in staat om alle voor- en nadelen voor u in kaart te brengen en te komen tot de juiste keuze. De Gietvloer is bijvoorbeeld uitermate geschikt voor vloerverwarming. Kom met ons in contact door een offerte aan te vragen of een contactformulier in te vullen en we bespreken alle mogelijkheden met u om tot de juiste vloer te komen..

/ 03

Onze cijfers

Kwaliteit staat voorop! Daarom kiezen we niet alleen voor de beste materialen maar begeleiden we je ook in het proces om gedurende de verbouwing de juiste keuzes te maken. Procesbegeleiding is van essentieel belang om een mooie gietvloer af te kunnen leveren.

15+
Jaar ervaring
1216+
Successvolle projecten
1+
Inpiratiestudio
5+
Erkende partners
/ 04

Ontmoet ons team!

Intense Gietvloeren is een echt familiebedrijf. Onze oprichter Niels werk nauw samen met zijn vader Paul